Відома українська співачка, а також колишня учасниця жіночого поп-гурту "НеАнгели" Слава Камінська постала перед своїми фоловерами в новому образі.

Зірка, яку шанувальники бачити довговолосою і рудоволосою, "психанула". У своєму Instagram вона опублікувала яскравий знімок, на якому постала з каре. Більш того, зміни настільки кардинальні, що Камінська змінила і колір волосся.

На новому знімку вона відображена в напівпрозорій сукні в підлогу з довгими рукавами і елементами декору, яке було надіто на чорний боді. Доповнила образ артистка високими чорними ботфортами і масивним ланцюгом із золота.

"Добрий вечір☺️. Іноді я можу психанути з користю для себе 🤣 але це рідкість 🤣 #кареягненка 🤣", - написала вона під фото.

Шанувальники порівняли Камінську з іншою популярною співачкою Таїсією Повалій і написали, що схожість є, але тільки в більш молоді роки Повалій, а не зараз.

"На Повалій схожа👏", " схожа на Таїсію Повалій( не зараз звичайно, а в кращі її роки😂)", " я подумала звідки в моїй стрічці Таїсія Повалій 😂на цьому фото оч на неї схожі 🤣", - пишуть фоловери.

Але основна частина компліментів була присвячена прекрасній зміні іміджу співачки. Підписники високо оцінили новий образ зірки.

Скріншот сторіс, instagram.com/babaslavka

Скріншот сторіс, instagram.com/babaslavka

Раніше Hyser писав про те, що Слава Камінська похвалилася розміром сукні, засвітивши нижню білизну.

Також Hyser повідомляв, що Слава Камінська вразила шанувальників витівкою на морозі.

Нагадаємо, що стало відомо про чергову бійку солісток "НеАнгели".