Співачка Ані Лорак вирушила на відпочинок за кордон і звідти постить яскраві фото на тлі мальовничого пейзажу. Артистка без сорому публікує знімки в спокусливих купальниках і викликає захоплення шанувальників.

Не секрет, що 43-річна естрадна виконавиця докладає максимум зусиль, щоб виглядати привабливо і регулярно проводить час у спортзалі. А тому її напівоголені знімки активно обговорюються в мережі.

Варто відзначити, що нещодавно артистка презентувала шанувальникам нове музичне творіння, записане в дуеті з Артемом Качором. І навіть під час відпустки Ані Лорак поділилася з фанатами радістю від виходу нового треку і запропонувала їм продемонструвати знання його тексту:

Втім, те, з ким зірка релаксує на курорті залишається загадкою. Знаменитість не називає імені свого бойфренда, хоча публіка переконана, що її серце - не вільне.

Після розлучення з бізнесменом Муратом Налчаджіоглу вона намагається тримати особисте життя в секреті, незважаючи на те, що їй постійно приписують романи із завидними холостяками. Наприклад, з музикантом Сергієм Лазарєвим, але самі артисти постійно твердять, що їх пов'язує тільки дружба.

Раніше "Hyser" писав про те, що телеведуча Леся Нікітюк показала фанатам, як виглядає без сценічного гриму.

Також наш портал розповів про те, що співачка Аліна Гросу з коханим була помічена на сіннику.

Нагадуємо, що Слава Камінська похвалилася фігурою в яскраво-рожевому купальнику і викликала швал захоплених емоцій у фанатів.