Після того, як Андрій Данилко виконав пісню під назвою "Батько наш Бандера", на нього накинувся російський телеведучий Володимир Соловйов, який заявив, що Вєрку Сердючку потрібно гнати з Росії.

Про це він заявив в ефірі свого шоу на YouTube, пишуть "Факт".

"От якщо хоч один російський олігарх, підприємець, продюсер хоч копійку цьому покидьку дасть. І не треба говорити - ой, та він хороший хлопець", - сказав Соловйов.

Сам же Данилко відповів на його пропозицію коротко і ясно - гуморист відправив його в аптеку за ліками від шизофренії. А на фото під його зображенням підписав його не як Рудольфовича, а як Адольфовича.

"Володимир Адольфович, терміново в аптеку!",- підписав він фото.

Однією з перших, хто відреагував на публікацію гумориста стала Леся Нікітюк. Вона залишила кілька смайликів під постом Данилка.

"🙌 🙌 🙌", - залишила блондинка.

Також на публікацію відреагувала" Холостячка " Злата Огневич.

"🔥 🔥 🔥", - залишила вона вогники.

"Андрію Михайловичу, респект Вам❤️👏 👏 Соловйов вже не популярний, так хайпує на іменах відомих легендарних особистостей...", "Андрій ви найкращий !!!!❤ ️ ", "Бажаю міцного духу і спокою, любимо тебе, Андрію, і твою Вєрку"," Андрій Михайлович, ми пишаємося Вами, Ви наша Українська перлина❤️❤️❤️", "😂😂😂", "Вєрку Сердючку в Росію! 👏 👏 👏 ", "Я вас обожнюю😍 😍 😍!!!!",- пишуть фоловери зірки.

Нагадаємо, під час виступу на "Дизель шоу" Данилко, переодягнений у Вєрку Сердючку, виконав пісню "Батько наш Бандера". Пізніше він розповів, що не вкладав у її виконання політичний або військовий підтекст.

Пісня потрапила в ефір одного з російських каналів, по якому транслюється "Дизель шоу". Однак сам канал це заперечує і заявляє, що цей уривок вирізали.

На цю пісню Підлітки зі Львова записали відео і вона швидко поширилася по соцмережі TikTok. Користувачі почали масово записувати короткі ролики в TikTok з піснею про Бандеру, до акції приєдналися навіть політики, завдяки чому пісня з'явилася в рейтингу найбільш популярних запитів в YouTube.

Раніше Hyser писав про те, що легендарній Вєрці Сердючці стукнуло 48 років.

Також Hyser повідомляв, що Данилко розповів про смерть своєї матері.

Нагадаємо, що у мережі розповіли, чому Андрій Данилко не був жодного разу одружений і у нього немає дітей.