Популярна виконавиця української естради Аліна Гросу опублікувала спільні фото зі своїм обранцем Романом Полянським.

Знімки були зроблені на сіннику і шанувальникам здалися такими романтичними, що вони не змогли не залишити безліч компліментів красивій парі.

"А це ми на сіннику 🌾 🌾 🌾
Тут, виявляється, м'яко і тепло😂 🤗", - в жартівливій формі підписала знімки співачка.

На знімку "Бджілка" відображена в дублянці бежевого кольору, об'ємному світлому шарфі, джинсах і бежевих черевиках. Так як на вулиці світило засліплююче Сонце Аліна одягла сонцезахисні окуляри.

Роман вибрав зручну утеплену в'язану куртку синього кольору, джинси і коричневі черевики.

На першому фото він притулився до Гросу, а на другий ніжно поцілував.

"Які ви гармонійні, теплі, ніжні☺", " ви дуже гарні ❤ ️ мені так подобається ваша пара☺"," ви супер!❤️ Дуже красиві !🔥❤️ ❤ ️ випромінюєте тепло, і щастя!😍 ", "Дужеее файні❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍😍😍😍😍", "❤️❤️❤️❤️❤️❤️ любов-і це назавжди!) ", "Мені так подобається Ваша пара😍 😍 😍 🙌"," супер фотографія дуже приємно дивитися розумниця ангел красивий гірко молодим тричі🔥"," вай лубов😍❤️", " Аліна, які ви чудесні!😍 😍 😍 ", "Ві така гарна пара👏 😍", - захопилися фоловери зірки.

Як відомо, Аліна Гросу після розкішного весілля, яка відбулася в Італії в 2019 році, розлучилася зі своїм чоловіком московським бізнесменом Олександром Комковим. В інтерв'ю для програми " ЖЗЛ "на" 1+1 " співачка розповіла, що ініціатива повністю була від Олександра. Він запропонував дружині пожити окремо.

Аліна була вражена, але тим не менш зібрала речі і поїхала на іншу квартиру.

Восени минулого року стало відомо про стосунки Аліни Гросу і російського актора Романа Полянського. За словами співачки, вони почали будувати щось спільне після розлучення чоловіка з сім'єю.

У Полянкого залишилася після шлюбу 10-річна дочка, з якою Гросу знайшла спільну мову і дівчинка прекрасно ставиться до нової обраниці батька.

Раніше Hyser писав про те, що Аліна Гросу з ляльковим обличчям показала свого бойфренда.

Також Hyser повідомляв, що Аліна Гросу показала теплий знімок з Романом Полянським.

Нагадаємо, що Аліна Гросу налякала шанувальників проблемами зі здоров'ям.