Буквально днями скандальна російська балерина Анастасія Волочкова заявила, що її новий коханий Сергій виявився лицеміром і зрадником. І цілком логічно, що їх романтичної ідилії прийшов кінець.

у тепер уже екс-бойфренда танцівниці є своя версія того, що сталося. Він пояснив, що Анастасія Волочкова зробила вчинок, за який їй, як мінімум, має бути соромно.

Трохи погорівши артистка почала доводити публіці, що її життя налагоджується і вона відкрита для нових почуттів і відносин. Принаймні, про це подумали гості її сторінки, коли побачили її нову фотосесію.

Не секрет, що Анастасія Волочкова любить радувати фанатів відвертим контентом: то в шпагаті розтягнеться, то оголене фото з лазні покаже... На цей раз вона похвалилася фігурою в нижній білизні і для максимальної ефектності знімків змінювала локації.

"В ході останніх подій і провокацій ця краса змусила мене посміхнутися.😉 А який комплект з представлених в карусельці, мені йде більше?🐣" - заявила артистка.

Коментарі до публікації не змусили себе чекати. Але варто відзначити, що більшість з них мали критичний характер і балерині порекомендували не виставляти себе на посміховисько. Втім, сама Анастасія Волочкова не раз говорила, що злостивці оцінки її не хвилюють і вона не має наміру реагувати на заздрісників.

Раніше "Hyser" писав про те, що актор Гоша Куценко розповів про те, чим схожі жителі Львова і Москви.

Також наш портал розповів про те, що співачка Слава Камінська виставила напоказ свої апетитні форми в яскравому купальнику.

Нагадуємо, що Настя Каменських у відвертому купальному вбранні підкорила соцмережі спокусливою фігурою.