Відомий співак Дмитро Монатік разом з дружиною Іриною і двома синами проводить свою відпустку на Мальдівах.

Подружжя не тільки насолоджуються відпочинком, а й поповнюють сімейний альбом яскравими знімками з курорту. У своєму Instagram Ірина опублікувала фото, на якому сидить на плетеному стільці під розкішним зеленим деревом. Вона написала пост про перезавантаження на островах і що знаходження тут сприяє цьому.

"Життя на островах дарує можливість перезавантажиться.Але от щоб виїхати прям надовго, думаю можливо, тільки якщо з сім'єю, близькими і командою, щоб створювати неспішно і максимально кайфуючи, так як байдикувати не виходить і аж надто ми любимо свою роботу-справа свого життя і нашу команду!",- пише дружина музиканта.

Продовжуючи писати про свою дружину співака Monatik вона розповіла, що він постійно щось створює і пише. Ірина вважає, що було б непогано полетіти на зимівлю в теплі краї всією командою для перезавантаження і сподівається, що це коли-небудь здійсниться.

"@monatik_official нескінченно щось пише,створює ,складає 👀от би ще сюди музичну студію і всю команду і ми б і шоу придумали і альбом б дописали , і поставили б всю хореографію і костюми розробили і промо план , ух який склали б,а які б кліпи назнімали 📽🎥Вірю,що одного разу ми так і поступимо і на зимові канікули поїдемо на перезавантаження всією командою 💪🏽🌴❤️🔥🌎 а що,мріяти не шкідливо ☀️😉💪🏽 MONATIK Corporation 🦥", - резюмувала вона.

Під знімком вона отримала безліч компліментів.

"Красива натуральна жива жінка з палаючими очима і неймовірною енергією!!!❤️ Мізки собі полікуйте, кому там на дієту треба!", "“Мріяти не шкідливо! Мріяти так важливо!"🌠Нехай все задумане збудеться! 🤞", "🤞🏽🤞🏽🤞🏽🤞🏽🤞🏽🤞🏽🥰🥰🥰🥰от би💛", - побажали фоловери.

Раніше Hyser писав про те, що дружина Діми Монатіка показала святкове вбрання.

Також Hyser повідомляв, що Осадча ошелешила куму Зеленського делікатним питанням про неї.

Нагадаємо, що Приходько показала, як виглядає її маєток за 7 мільйонів.