У мережі розмістили трагічну новину, яка стосується популярного і молодого актора. Стало відомо, що актор Мозес Дж. Мозлі був знайдений без ознак життя в районі гудзонського мосту в Стокбріджі, штат Джорджія.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Оглядач»

Потрібно повідомити про те, що 31-річний актор культового серіалу "Ходячі мерці" Мозес Дж. Мозлі пішов з життя. Є відомості про те, що співробітники правоохоронних органів допускають, що зірка вчинила самогубство.

Важливо помітити, що про це розповіли у видання TMZ , посилаючись на власні джерела в правоохоронних органах.

Відзначається, що молодого актора було виявлено з вогнепальним пораненням. Його знерухомлене тіло було знайдено ще минулого тижня, проте заговорили про це тільки зараз.

Мозес Дж. Мозлі
Мозес Дж. Мозлі

За словами джерела, сім'я Мозлі розповіла, що останній раз загиблий актор виходив на зв'язок з ними ще 23 січня. Через те, що він не з'являвся кілька днів, родичі прийняли рішення самостійно відправитися на його пошуки. 26 січня сім'я зниклої зірки звернулася за допомогою до правоохоронних органів. Після цього співробітники поліції змогли відстежити автомобіль Мозеса Дж. Мозлі.

"Наші думки і молитви з тобою, Мозес Дж. Мозлі", - написали на офіційній сторінці "Ходячих мерців" в Twitter .

Потрібно нагадати про те, що молодий актор знімався в культовому серіалі про зомбі цілих три роки – з 2012 по 2015 рік. Мозес Дж. Мозлі виконував роль мерця Мішона, який дуже часто з'являвся в різноманітних епізодах серіалу. Це не єдиний проект, в якому знімався загиблий.

Мозес Дж. Мозлі
Мозес Дж. Мозлі

Менеджер актора помітив, що його запам'ятали як письменника, модель і просто хорошу людину.

"Мозеса любили всі, хто його зустрічав", - сказав менеджер.

Нагадаємо, що 55-річна Сальма Хаєк заворожила мережу знімком без макіяжу.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", у мережі повідомили, що зірка фільму Володар кілець покинула цей світ.

Також портал "Hyser" писав, що у мережі розповіли, який заповіт залишив Леонід Куравльов.