Всесвітньо відома мексикано-американська актриса, кінорежисер і продюсер Сальма Хайєк знайшла свою популярність завдяки зйомкам в різних кінострічках.

За свою кар'єру вона знялася більш, ніж в тридцяти фільмах.

У 17-річному віці Сальма вирішила переїхати з Мексики в США. А в 23 роки почала акторську кар'єру, знявшись у фільмі "Тереза".

У 1995 році, знявшись у фільмі "Відчайдушний" з Антоніо Бандерасом, вона отримала впізнаваність в Америці. Після свого успіху в цій кінострічці, вона знялася в невеликій, але ролі королеви вампірів у фільмі "Від заходу до світанку", в якому виконала на столі танець зі змією.

У 1999 році на екрани вийшов великобюджетний фільм "Дикий, дикий Вест", в якому вона зіграла з Віллом Смітом. 2000 рік і Сальма знімається у фільмі "Трафік". У 2003 році Сальма повторила свою роль з "Відчайдушного", знявшись у фільмі "Одного разу в Мексиці" — це була заключна частина трилогії про музиканта.

У 2021 році вона зіграла роль у фільмі "Будинок Gucci".

У 2000 році Хайек заснувала продюсерську компанію "Ventanarosa", а в 2007 стала її генеральним директором.

5 вересня минулого року актриса відзначила 55-й День Народження. Вона, як і багато зірок, є активним користувачем соціальної мережі Instagram, в якій регулярно публікує різні відео і фото найяскравіших моментів свого життя.

Буквально вчора в її акаунті з'явився новий знімок, на якому актриса відображена в яскраво-синьому купальнику у водоймі на тлі каменів. Обличчя Хайек без абсолютно без косметики, а її волосся струмувало по плечах.

Шанувальники були захоплені красою і молодістю Сальми, адже в реальності вона виглядає не більше, ніж на 35.

Раніше Hyser писав про те, що 20-річна дочка Сінді Кроуфорд показала себе без білизни.

Також Hyser повідомляв, що у мережі показали нові знімки головного красеня з серіалу "Дикий ангел".

Нагадаємо, що Анджеліна Джолі стала блондинкою.