До яскравих і провокаційних постів на сторінці співачки Слави Камінської шанувальники звикли давно. Артистка ділиться контентом, який викликає бурхливу реакцію в мережі. При цьому аудиторія обговорює все: і її оригінальні вбрання, переваги/недоліки фігури і, само собою, особисте життя.

А нещодавно у своєму мікроблозі Слава Камінська опублікувала фото, зроблене під час закордонного відпочинку. У кадрі вона позувала в яскраво-рожевому купальнику, який дозволив гостям сторінки в Instagram, оцінити її спокусливі форми.

А коли її занзібарські канікули підійшли до кінця, то виконавиця зізналася, що побувала в Танзанії вперше, але точно не востаннє. "Відпочили, пора і честь знати😂 сиджу в аеропорту, Вже сумую за цим прекрасним місцем💚. Точно знаю, що ми тут в перший, але не в останній раз)) сподобалося абсолютно все! Офігенні такі Мальдіви))" - описала зірка свої враження:

За сторінкою слави Камінської стежить мільйон фоловерів і щиро радіють її творчим успіхам в якості сольної виконавиці. Після розпаду групи "НеАнгели" фанати турбувалися про те, щоб вона не пішла зі сцени. Але після виходу її першого сольного хіта "Slava Bogu" переконалися, що зірка рухається в правильному напрямку і обов'язково підкорить музичний Олімп.

Раніше "Hyser" писав про те, що Анна Седокова влаштувала фотосесію в провокаційному купальнику і викликала фурор в соцмережі.

Також наш портал розповів про те, що чоловік Наташі Корольової показав, як розважався в Америці з тещею.

Нагадуємо, що Філіп Кіркоров був помічений в компанії привабливою брюнетки На відкритті ресторану в Москві.