Популярна українська співачка Настя Каменських поділилася зі своїми фоловерами в Instagram думками з приводу того, що означає для неї перший місяць зими - січень.

Артистка опублікувала пляжний знімок, зроблений в Майамі, на якому зображена в білосніжному купальнику і пов'язаною поверх нього сірою сорочкою.

Каменських пише, що не може зібратися з думками, щоб почати працювати. Майже минув місяць, а вона ще не може "зібрати себе в купу".

"Кожен Січень для мене-це нові плани, нові думки, нові цілі і нові бажання📌 🗒 💡 🌍тільки в цьому році я якась потеряшка️ ️ місяць вже пройшов, а я все ніяк не зберу себе в купу🙌чи то Меркурій з Венерою знову пустують, чи то погода впливає, а чи варто розслабитися і дати собі час!?
Хто зі мною на одній хвилі став✊ 🏻", - пише дружина Потапа.

"Красуня😚 😚 😚", " ну яка ж Ви красуня! Чарівна! Око не відірвати!❤ ️ ", "Красуня❤️❤️❤️❤️", "Милашка💋 💋 💋", " я теж Потеряшка в цьому січні😂", " варто... Розслабитися... І дати... 🙃 😉 🙃 ", "Точно, свята улюблені пролетіли і нічого не хочеться🙌❤️", - пишуть фоловери.

Раніше співачка вже публікувала відео в цьому вбранні. Під мотив власної пісні" прикро " вона зробила кілька нескладних рухів в камеру свого смартфона, насолоджуючись прекрасними пейзажами.

"Настрій: танцювати 💃 🏻
👊 ✂ ️ ️ ️ ", - написала вона під роликом.

Раніше Hyser писав про те, що Настя Каменських похвалилася міні-білизною.

Також Hyser повідомляв, що Каменських засвітила свою "зебру" на пляжі.

Нагадаємо, що Каменських розповіла про витівку Потапа на відпочинку.