Трохи більше місяця тривав новий роман скандальної російської балерини Анастасії Волочкової з банщиком Сергієм Кузнєцовим.

Артистка повідомила своїм шанувальникам, що тепер вона знову одна і заявила, що її серце розбите через зраду. Чим саме образив новий коханий любительку шпагатів-невідомо, оскільки обидва відмовляються називати причину розставання. Спочатку танцівниця заявила, що Сергій-лицемір:

А потім опублікувала довге послання, в якому розповіла, що полюбила його "за його ставлення" і з ніжністю ставилася до його сина. І навіть інформація про те, що у Сергія були проблеми з законом, не зуміла вплинути на її "любов". Вони разом відзначили новорічні свята і будували спільні плани, але щось пішло не так...

"Ми ще не встигли пожити разом, як на нас посипалася величезна кількість засуджень і обурень. Я ні за яких обставин не дозволю нікому осквернити Сергію. Ні за яких! Він чудова людина! Просто зрозумійте " - рішуче заявила Анастасія Волочкова.

Бурхлива реакція інтернет-користувачів не змусила себе чекати. У тому числі, деякі фолловери припустили, що кінець відносин балерини і її чергового обранця пов'язаний не з дефіцитом романтики, а з закінченням "контракту", який вони уклали:

Раніше "Hyser" писав про те, що Анна Седокова в купальнику викликала фурор в соцмережі.

Також наш портал розповів про те, що Олег Газманов здивував шанувальників новим іміджем.

Нагадуємо, що чоловік Наташі Корольової показав, як проводить час з тещею в Америці.