Відпустка Насті Каменських завершився, а ось яскраві пляжні фото з її мікроблогу - не зникли. Шанувальники цьому факту невимовно раді, та й хейтери не приховують емоцій, коли коментують пости знаменитості.

Так, артистка опублікувала фото, на якому позувала в плавках і стильній сірій сорочці. Дружина Потапа пояснила, що в цьому році планує реалізувати безліч творчих планів і готова радувати цінителів своєї творчості новими проектами. Але при цьому є певні обставини, які заважають їй реалізовувати задумане.

"Тільки в цьому році я якась потеряшка☺️ місяць вже пройшов, а я все ніяк не зберу себе в купу ☺ чи то Меркурій з Венерою знову пустують, чи то погода впливає, а чи варто розслабитися і дати собі час!?» - зізналася зірка.

Серед гостей сторінки Насті Каменських знайшлося чимало її однодумців і тих, хто також страждає від нападів ліні і небажання що-небудь робити. Не обійшлося і без припущень про те, що стан артистки пов'язаний з її "трохи вагітністю":

Варто відзначити, що питаннями "коли у вас з Потапом будуть діти" зоряну пару засипають із завидною регулярністю. І довгий час артисти не коментували ці обговорення. Але нещодавно музкант розкрив правду про те, чому вони з Настею Каменських досі не стали батьками:

Раніше "Hyser" писав про те, що Анна Седокова опублікувала відверте фото в купальнику і нарвалася на критику в мережі через надто пишних форм.

Також наш портал розповів про те, що телеведуча Маша Єфросиніна показала, як вони з чоловіком проводять час вдома.

Нагадуємо, що Ані Лорак похвалилася ідеальним пресом в яскравому купальнику і розповіла про новий творчий дует.