Переможець шоу "Голос. Діти" і "Голос країни-10" Роман Сасанчин, його дружина Іванна і новонароджена дочка Елізабет захворіли коронавірусною інфекціэю.

Відчувши нездужання, вони зробили домашні тести, які показали позитивний результат. Про це розповіла Іванна у своєму акаунті в Instagram. Захворіли вони всією сім'єю на третій день після хрестин малятка.

У коротких Instagram-stories дівчина розповіла, що вони з чоловіком ходять по будинку в медичних масках і регулярно миють руки. Однак незважаючи на дотримання всіх заходів безпеки, на хрестинах все ж відбулося зараження.

Буквально вчора ввечері, 30 січня, у дівчинки з'явилися перші симптоми.

За словами мами малятка, вона сама відчула себе неважливо вночі, 30 січня. Піднялася температура тіла і його почало ломити. Вранці почало боліти горло. Після того, як сім'я зробила ковід-тести, вони показали позитивний результат.

скріншот сторіс, instagram.com/annavi_i

"Дитина знаходиться поруч з нами. Доктор порадила промивати їй носик, давати пити багато рідини. Ми весь час ходимо по квартирі в масці", – написала Іванна.

скріншот сторіс, instagram.com/annavi_i

Також вона розповіла, що регулярно провітрюють приміщення, в якому знаходяться разом з дитиною, а до новонародженої підходять тільки погодувати і поміняти підгузник. Так як дитину залишити ні з ким, вона знаходиться з ними, але батьки намагаються тримати дистанцію, щоб менше піддавати її впливу бактерій і вірусів.

скріншот сторіс, instagram.com/annavi_i

Однак незважаючи на запобіжні заходи, Малятко все ж підчепила вірус. У неї піднялася температура до 37,9 градусів, але до ранку вже спала. Сасанчіни зізнаються, що жарознижуюче вони їй не давали, але рясне пиття обов'язково.

скріншот сторіс, instagram.com/annavi_i

"Сподіваюся, Бог їй допоможе впоратися з цим вірусом", – прокоментувала Іванна.

Раніше Hyser писав про те, що лікарі виявили новий штам коронавірусу.

Також Hyser повідомляв, що коронавірус продовжує свою "чорну справу" в Україні.

Нагадавши, як дізнатися, у вашої дитини ковид або звичайний грип.