Співачка Ані Лорак останнім часом радує шанувальників свого таланту не тільки новими хітами, але і досить відвертими фотосесіями. Знаменитість вирушила відпочивати і не забуває про те, що фанати потребують «гарячого» контенту.

Так, артистка позувала в строкатому купальнику, поверх якого одягла сорочку ніжно-рожевого кольору. Для максимальної ефектності картинки вона не стала її застібати, інакше б гості сторінки не зуміли розглянути її ідеальний прес.

У підписі до фото вона з натхненням розповіла про співпрацю з музикантом Артемом Качором і їх дуетної пісні "Материк":

У коментарях до публікації одні фоловери почали активно цитувати рядки з пісні, про яку сказала Ані Лорак. А інші - не менш активно почали обговорювати її зовнішність і те, що її фігура з роками помітно змінилася:

Варто відзначити, що на адресу 43-річної співачки часто звучать критичні зауваження. У тому числі, через її "пластичні" експерименти над собою. Частина аудиторії вважає, що Кароліні потрібно припинити гнатися за трендами і не рівнятися на "силіконових ляльок", якими рясніє сучасний шоу-бізнес.

Втім, до критики Ані Лорак не звикати. Також як і до постійних чуток про її особисте життя і нових романах з колегами по цеху. Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджіоглу їй постійно приписують відносини із завидними холостяками, але сама вокалістка не називає імені свого бойфренда.

Раніше "Hyser" писав про те, що Віра Брежнєва знялася в оригінальній квітковій фотосесії.

Також наш портал розповів про те, що Регіна Тодоренко показала нові фото в купальнику і розбурхала соцмережі спокусливими формами.

Нагадуємо, що актора Павла Прилучного знову помітили в компанії колишньої дружини Агати Муценіеце.