Шоумен і танцівник Сергій Глушко поділився з фоловерами цікавим лайфхаком. Артист показав, як можна отримати дозу «міцного» напою, не підносячи при цьому склянку до рота.

Судячи з мікроблогу Тарзана і його дружини Наташі Корольової, вони знаходяться в Майамі і активно проводять час, відвідуючи розважальні центри, виставки і т. д. разом із зірковою парою відпочиває і мама естрадної "русалки" Людмила Поривай.

За кордоном Сергій Глушко демонструє почуття гумору і показав гостям свого мікроблогу американську «алкокапельницу». В одному з кафе біля столика була розташована стійка з прикріпленим до неї «медичним обладнанням». Як пояснив чоловік Наташі Корольової, ці пристосування допомагають сп'яніти, не випиваючи алконапитки.

Оригінальні коментарі шанувальників не змусили себе чекати:

Що стосується дружини і тещі, то вони діляться з фоловерами не менш креативним контентом. Наприклад, показали, як" познайомилися "з незвичайним чоловіком"без господарства". Варто відзначити, що "рвана" скульптура біля якої позували зіркові дами - це дітище французького скульптора Бруно Каталано:

Також Наташа Корольова невпинно твердить, що в їх отношеніяхс Тарзаном знову панує ідилія і він влаштовує їй романтичні вечори. Також артистка пояснила, що їх американські канікули вже підійшли до кінця і вони незабаром збираються повернутися в Росію:

Раніше "Hyser" писав про те, що Регіна Тодоренко захопила соцмережі пікантною фотосесією в купальнику і похвалилася округлими формами.

Також наш портал розповів про те, що у мережі обговорюють розставання шоумена Гаріка Харламова і актриси Катерини Ковальчук.

Нагадуємо, що шанувальники ошелешені новими фото Лисої Лариси Доліної.