Російський співак Філіп Кіркоров не тільки відомий модник, але і завсідник світських тусовок. Він із задоволенням відвідує заходи, організовані колегами по цеху і ділиться фотозвітами з яскравих вечірок.

Так, екс-чоловік Алли Пугачової опублікував кадри, зроблені на відкритті ресторану знаменитого виконавця Еміна Агаларова. "Перший світський вечір в 2022 і відразу такий класний. Як зустрінеш рік - так і проведеш. Так що мій ювілейний рік точно буде смачним і музичним " - натхненно написав артист у підписі до публікації.

На заході був присутній російський шоу-бізнесовий бомонд, а також гості з ближнього зарубіжжя. У тому числі, Філіп Бедросович був помічений в компанії Діани Ахадпур - відомої Азербайджанської співачкою і дизайнером.

У коментарях до посту інтернет-користувачі обговорили зовнішність майже кожного, з ким фотографувався "поп-король". Втім, дісталося від цінителів моди і стилю і йому самому:

Варто відзначити, що хворобливий вигляд шансоньє Григорія Лепса, зазначеного на знімках, може бути пов'язаний з недавнім розлученням. У грудні минулого року артист розлучився з дружиною після 20 років шлюбу. А що стосується зовнішності Філіпа Кіркорова, то він нерідко потрапляє в конфузи з невдало обраними нарядами або дивними головними уборами.

Раніше "Hyser" писав про те, що Регіна Тодоренко опублікувала фотосесію з пляжу і нарвалася на критику хейтерів.

Також наш портал розповів про те, що у мережі з'явилися чутки про розставання Гаріка Харламова з новою пасією.

Нагадуємо, що Павло Прилучний був помічений поруч з екс-дружиною Агатою Муценіеце.