Співачка і телеведуча Регіна Тодоренко останнім часом дивує шанувальників сміливим і провокаційним контентом. Йдеться про те, що зірка постить кадри в купальнику і виставляє напоказ «п'яту точку».

Здавалося б, нічого незвичайного, адже так роблять практично всі селебрітіс. Але саме у виконанні Тодоренко подібні кадри викликають бурхливу реакцію в мережі.

Близько тижня тому знаменитість вирушила разом з подругою відпочивати і відволікатися від проблем в Мексику. Чоловік Влад Топалов і їх син Майкл залишилися в Москві, що також породило масу чуток і обурення у інтернет-користувачів.

Днями Регіна Тодоренко пояснила, що відпустка добігає кінця, але у неї залишилася маса приємних емоцій і вражень. Своє послання вона супроводила серією яскравих пляжних фото і зізналася, яке з них подобається їй найбільше: "Ой, скільки історій я для вас привезу з Мексики! 🤩 🤩 🤩 Моє улюблене фото, звичайно, ж під номером 5, а вам яке подобається більше?".

Обурені коментарі від гостей сторінки і цінителів жіночої краси не змусили себе чекати. У тому числі, фоловери здивувалися перетворенням фігури знаменитості і тому, що у неї "то пропадає, то з'являється" груди:

Раніше "Hyser" писав про те, що Оля Полякова розповіла про стосунки між батьком та її бойфрендом.

Також наш портал расскзал про те, що у мережі обговорюють розрив відносин Гаріка Харламова з новою пасією.

Нагадуємо, що Костянтин Хабенський вперше вивів у світ свого старшого сина.