Зазвичай зірки його величини йдуть в інший світ в оточенні рідних і близьких. Йому ж доля приготувала 10 років самотності і смерть в хоспісі.

Сьогодні, 30 січня 2022 року стало відомо що помер актор Леонід Куравльов. Легендарному улюбленцю радянської та російської публіки було 85 років. Про смерть актора повідомили в Союзі кінематографістів Росії. Також інформацію про відхід артиста підтвердив його син, пишуть росЗМІ.

Де і коли пройдуть прощання і похорон з Куравльовим, поки невідомо.

Останні роки Леонід Куравльов вів самітницький спосіб життя. Він не зміг змиритися з відходом в інший світ своєї дружини Ніни Василівни в 2012 році. Сусіди артиста відзначали, що після втрати Куравльов дуже схуд, очі ввалилися.

Більш того, він навіть купив місце на кладовищі поруч з могилою дружини.

Нагадаємо, 10 січня Куравльов був госпіталізований до лікарні в Комунарці з діагнозом вірусна пневмонія. Стан актора був настільки важким, що йому знадобилося цілодобове спостереження медиків і його довелося підключити до штучної вентиляції легенів.

Лікарі встановили, що у актора деменція змішаного типу, а також цереброваскулярна хвороба, при якій погіршується робота судин головного мозку і відбувається відмирання нейронів через брак кисню і поживних речовин.

Мабуть про швидку кончину артиста було зрозуміло з самого початку, так як 21 січня його перевели в перший московський хоспіс імені В.В. Мільйонщикової.

Відзначимо, що Леонід Куравльов за радянських часів був справжнім рекордсменом за кількістю яскравих ролей. Він знімався у таких легендарних режисерів, як Георгій Данелії, Леонід Гайдай, Тетяна Ліознова.

А почалося все в 1964 році, коли він прокинувся знаменитим після ролі шофера Павла Колокольникова у фільмі "Живе такий хлопець" режисера Василя Шукшина.

Серед інших його кіноробіт-ролі в картинах "Золоте теля", "Іван Васильович змінює професію", "місце зустрічі змінити не можна", "найчарівніша і найпривабливіша", "Шукайте жінку", "Дванадцять місяців", "Сімнадцять миттєвостей весни", "Пригоди Шерлока Холмса і доктора Ватсона: Двадцяте століття починається".

При цьому найбільшу популярність у кіноглядачів отримав образ Сантехніка Афанасія Борщова, втілений Куравльовим в комедії Георгія Данелії "Афоня".

Знявшись майже в 250 фільмах, артист завершив свою кар'єру в кіно. А в 2012 році після смерті дружини Леонід В'ячеславович і зовсім обрав самітницький спосіб життя.

Раніше Hyser писав про те, що не стало відомого італійського модельєра.

Також Hyser повідомляв, що у Росії використовуватимуть прах померлих для салютів.

Нагадаємо, що у Пугачової траур-вся сім'я сумує.