Відомий російський актор Костянтин Хабенський представив суспільству свого старшого сина Івана.

Варто відзначити, що Іван народився в першому шлюбі артиста з журналісткою Анастасією Смирновою. Вона померла в 33 роки після тривалої боротьби з раком. Івану тоді був рік і його стала виховувати колишня теща Хабенського - спочатку вони переїхали в США, потім в Іспанію.

Хабенський вперше вивів свого старшого сина на публіку, фото: факти

Однак нещодавно стало відомо, що Хабенський назавжди забрав сина з Іспанії. На його рішення вплинула пандемія, локдаун і комендантська година, від якої вже втомилися навіть місцеві жителі.

Тепер Іван разом з бабусею Інною Глібівною буде жити в Москві в окремій квартирі, як і раніше, і вчитися в одній із сусідніх з будинком шкіл. Костянтин Хабенський знаходив час відвідати сина навіть в Італії, а тому в Москві він має намір ще більше участі брати в його вихованні. Так, наприклад, він вивів хлопчика в світ, про що свідчать фото, що швидко поширилися мережею.


До слова, Хабенський важко переживав втрату коханої і боявся зрадити її пам'ять створенням нових відносин. Однак минув час і у нього вийшло створити сім'ю з колегою по МХТ ім. Чехова Ольгою Литвиновою, яка подарувала акторові двох прекрасних дочок.

А в пам'ять про першу кохану артист продовжує займатися благодійним фондом, який створив разом з нею. Його організація допомагає дітям з онкологічними захворюваннями.

Раніше "Hyser" писав про те, що Павло Прилучний купив синові "дорослий" подарунок, яким він зможе скористатися після 18 років.

Також наш портал повідомляв, що актор Сергій Безруков вперше показав піврічного сина.

Нагадуємо, що співак Юрій Шатунов опублікував рідкісні кадри своїх дітей.