В мережі обговорюють можливе возз'єднання колишнього подружжя Павла Прилучного і Агати Муценіеце.

Останнім часом ЗМІ тільки й пишуть про те, що відносини між ними потеплішали і вони ніби як почали спілкуватися. Варто відзначити, що про своє розставання Агата Муценіеце і Павло Прилучний оголосили більше року тому. І з тих пір пара жодного разу не з'являлася разом. Однак днями з'явилися фотографії з заходу, на якому вони були присутні обидва.

Павла Прилучного знову помітили в компанії колишньої дружини Агати Муценіеце, фото: Журнал ОК

Зокрема, колишнє подружжя відвідало прем'єру фільму "День сліпого Валентина". На червоній килимовій доріжці вони позували перед фотографами порізно, але приїхали вони туди практично в один і той же час, на що звернули увагу фанати пари.


До слова, актриса Агата Муценіеце нещодавно повернулася з Дубая, де відпочивала з дітьми і колишнім чоловіком. Таким чином, спочатку вони, забувши старі образи, разом відсвяткували дев'ятиріччя сина, чим дуже порадували своїх фанатів. А потім вирішили влаштувати незабутній відпочинок дітям в Дубаї, полетівши туди разом.

Все це може говорити про те, що колишньому подружжю вдалося налагодити відносини, але чи можна сподіватися на їх возз'єднання фанатам, поки незрозуміло. Адже у Прилучного ніби як серйозні стосунки з актрисою Мирославою Карпович, з якою вони навіть живуть разом. Правда приводів для ревнощів, потрібно визнати, у неї достатньо в цій ситуації.


Раніше "Hyser" писав про те, що Павло Прилучний купив синові "дорослий" подарунок, яким він зможе скористатися після 18 років.

Також наш портал повідомляв, що Садальський "замутив" з постарілий Карпович.

Нагадуємо, що Анфіса Чехова поскаржилася на постільні проблеми зі своїм чоловіком.