Відомий російська естрадна і джазова співачка Лариса Доліна поділилася провокаційними кадрами з фанатами.

Таким чином 66-річна народна артистка РФ вирішила здивувати шанувальників в соціальних мережах. Але на цей раз вона похвалилася не новим незвичайним вбранням, а дивною зачіскою. Справа в тому, що заради чергової фотосесії вона наважилася приміряти на себе вельми сміливий образ, який навіть злякав деяких передплатників.


Все тому що виконавиця "Погоди в будинку" постала абсолютно лисою і з чорними губами. При цьому на камеру вона відображена в довгій сірій сукні з відкритими плечима. На голові у Лариси Доліної замість волосся лише діадема, а на обличчі – макіяж в темних відтінках.

У такому образі артистку ніхто навіть уявити не міг, а тому пост швидко зібрав сотні коментарів, що велика рідкість для її сторінки в Instagram. Найчастіше її публікації набирають до сотні коментарів, але не більше.


Так, одні передплатники, в тому числі колеги Доліної, порівняли її з персонажем з інших світів і гідно оцінили роботу стилістів і фотографа, а інші написали в коментарях, що їм не сподобався образ зірки.


Раніше "Hyser" писав про те, що стало з головною "серцеїдкою" Дженніфер Лав Хьюітт.

Також наш портал повідомляв, що екс-дружина Потапа похвалилася стрункими ніжками і не тільки.

Нагадуємо, що у мережі опублікували топ зірок, які приголомшливо виглядають і без макіяжу.