Актриса Ольга Сумський поділилася з шанувальниками свого талантами кадрами, записаними під час вистави «любов і голуби». Знаменитість зізналася, що в захваті від того, що грає роль Раїси Захарівни і подякувала колег по цеху, з якими працює в цьому проекті.

Шанувальники Ольги Сумської із захопленням відреагували на її послання, але без критики не обійшлося. Серед гостей її сторінки знайшлися ті, хто обурився театральною постановкою «Любов і голуби», заявивши, що їм не вдалося переграти легендарну кінокомедію на театральній сцені.

На ці випади Ольга Сумська відреагувала особисто і пояснила: Еету п'єсу грали ще до зйомок легендарного фільму...! Навряд чи ми побачили б фільм Володимира Меньшова "Любов і голуби", якби не театр "Современник". Саме тут в 1982 році режисер Валерій Фокін поставив однойменну п'єсу молодого драматурга Володимира Гуркіна».

За її словами, тоді серед глядачів був і Володимир Меньшов, який через роки взявся за адаптацію п'єси в кіно. До слова, на екрані роль Раїси Захарівни втілила Людмила Гурченко.

Що стосується оцінок її таланту, то думки аудиторії розділилися. Одні прийшли в невимовний захват, інші порахували, що прийшов час висловити артистці свою антипатію...

Раніше "Hyser" писав про те, що екс-дружина Олексія Потапенка похвалилася стрункою фігурою в стильному вбранні.

Також наш портал розповів про те, що Олена Кравець розсекретила процедури, які роблять її на 20 років молодшою.

Нагадуємо, що Надя Дорофєєва в нижній білизні похвалилася новим татуюванням.