Знаменитий український виконавець Павло Зібров поділився з шанувальниками корисною порадою. Під час пандемії коронавірусу і міжсезонних застуд його рекомендації по зміцненню імунітету припали аудиторії до душі.

Артист опублікував фото, зроблене під час зйомок чергового телепроекту. Він позував з посмішкою на обличчі і з українським народним делікатесом на столі перед собою.

У підписі до посту Павло Зібров пояснив: "на зйомках поєдную приємне з корисним! Мене запитали, які вітаміни Я вживаю взимку для підтримки імунітету? А я прийшов і показав-сало, часник, цибуля і багато зелені! А також різні чаї на травах або Калині, з обліпихою або з імбиром і лимоном! Смакоту🤩"»

У коментарях до публікації фоловери оцінили зовнішній вигляд артиста і відзначили, що його "вітаміни" дуже нагадують сніданок "справжніх козаків":

Втім, як фанатам здалося, що в цьому переліку не вистачало ще однієї важливої складової:

Більш того, деякі фоловери пожартували на тему того, що Павло Зібров запозичив кулінарну "фішку" у самого співаючого українського ректора Михайла Поплавського. Як відомо, автор хітів "Юний орел" і "Український борщ" також живить слабкість до смачної їжі і часто постить в мережі фото з апетитними стравами:

Раніше "Hyser" писав про те, що у Росії захотіли "заборонити" Вєрку Сердючку через оригінальний пісенний репертуар.

Також наш портал розповів про те, що Андре Тан показав зимове взуття, яке зіпсує практично будь-який наряд.

Нагадуємо, що у мережі назвали топ-3 зірок, які виглядають чудово як з макіяжем, так і без нього.