У мережі показали нові фото зірки серіалу "Та, що говорить з привидами" і фільму "Серцеїдка" Дженніфер Лав Хьюітт.

Був час, коли вона була однією з найбільш затребуваних актрис, але останні кілька років Хьюітт ніде не знімається і практично не з'являється на людях. Вся справа в тому, що після заміжжя і народження первістка Дженніфер вирішила присвятити себе материнству, а потім планувала повернутися разом з ще більш крутими проєктами через рік-другий.

що стало з головною серцеїдкою Дженніфер Лав Хьюітт, фото: YouTube

Однак цього так і не сталося. Лише навесні 2018-го Лав Хьюітт повідомила, що її знову можна буде побачити на телеекранах. Стало відомо, що вона отримала роль в серіалі з хорошими рейтингами: актриса знялася в другому сезоні нового проекту Райана Мерфі "911 служба порятунку".

З цієї нагоди Дженніфер з'явилася на заході телеканалу Fox. Фанати з нетерпінням чекали появи на червоній доріжці впевненої, променисто усміхненої діви. Але раптом на вечірці замість неї побачили сумну домогосподарку в брючному костюмі чорного кольору.


У такому вигляді знаменитість не впізнали навіть фотографи, а шанувальники були і зовсім розчаровані. В результаті Дженніфер навіть вибачилася в соцмережах за свій безглуздий зовнішній вигляд і визнала провальність свого образу. Вона пообіцяла, що більше не розчарує своїх шанувальників.

Проте останні її фото, зроблене папараці в 2020 році, свідчать про те, що актриса своє слово не тримає і її напевно й так все влаштовує.


Раніше "Hyser" писав про те, що внучка Ротару похвалилася чорно-білими фото, на яких дуже схожа на свою зіркову бабусю.

Також наш портал повідомляв, що Андре Тан показав зимове взуття, яке зіпсує будь-який лук.

Нагадуємо, що у мережі з'явилися фото молодої Пугачової і Кіркорова.