Про особисте життя співачки Ані Лорак у мережі ходить чимало чуток. Поки її екс-чоловік Мурат Налчаджіоглу будує романтичну ідилію з новою коханою Лілією, артистка займається кар'єрою і періодично постить фото з відпочинку.

Що насправді відбувається на її особистому фронті-таємниця, покрита мороком. Втім, фанати переконані, що у зірки є бойфренд, але ось його ім'я досі цікавій публіці невідомо.

Втім, це не заважає «диванним експертам» з Разу в раз виявляти на її фігурі «ознаки» майбутнього материнства. Наприклад, нещодавно Ані Лорак опублікувала фото в стильному топі і чорному брючному костюмі. Розглядаючи знімки деякі інтернет-користувачі прийшли до висновку, що артистка знаходиться в "цікавому" положенні і незабаром стане мамою вдруге.

Як відомо, у шлюбі з Муратом Налчаджіоглу зірка естради народила дочку Софію. А ось що стосується ще однієї вагітності, то ніяких офіційних коментарів від артистки - немає.

Що стосується претендентів на серце виконавиці, то їй довгий час приписували роман з музикантом Сергієм Лазарєвим. Але після того, як в шоу-бізнесовому закуліссі "розсекретили" сексуальну орієнтацію музиканта, чутки про його стосунки з Лорак зійшли нанівець. Подейкували також, що вона зустрічалася з екс-чоловіком української співачки Тетяни Решетняк - Єгором Глібом, який працює в лейблі Black Star. І пара нібито навіть з'являлася разом на публіці, але їх роман тривав недовго і про причини розставання також практично нічого не відомо.

Раніше "Hyser" писав про те, що Сергій Лазарєв зняв з себе плавки і розбурхав соцмережі провокаційною фотосесією.

Також наш портал розповів про те, що Регіна Тодоренко обурила публіку надто відвертим фото в купальнику.

Нагадуємо, що стало відомо, що балерина Анастасія Волочкова перебуває у відносинах з чоловіком, який знаходиться в розшуку.