Багато зірок сучасного шоу-бізнесу не з чуток знають, що таке модний провал. І навіть допомога професійних стилістів іноді не є гарантією того, що образ буде вдалим і не увійде у всілякі антирейтинги.

Наприклад, популярна співачка Анна Седокова із завидною регулярністю стає об'єктом обговорення в мережі, в тому числі, і через свою пристрасть до оригінальних нарядів.

Так, зірка розповіла про те, як одного разу з'явилася на музичній премії МУЗ-ТВ в сукні, спеціально пошитій для неї світовим дизайнером Майклом Костелло. І зараз, через роки, Анна Седокова переконана, що це був один з найгірших нарядів в її кар'єрі.

"Мої кращі луки і помідори... Представляю вашій увазі нову рубрику» принижуй мене і домінуй" " - пояснила артистка. При цьому вона зазначила, що сподівається на те, що її визнання будуть сприйматися через призму гумору і самоіронії.

У коментарях до публікації гості сторінки оцінили зовнішність екс-солістки групи "ВІА Гра" і відзначили, що вона марно настільки критична до свого гардеробу:

Варто відзначити, що останнім часом Анна Седокова часто говорить на тему мотивації і ділиться з аудиторією розповідями про те, як непросто в житті. Артистка часто говорить, що багато хто не вірив в її сили, але всупереч критиці і сумнівам вона змогла домогтися успіху і стати не тільки популярною, але і неймовірно щасливою.

Раніше "Hyser" писав про те, що Ані Лорак здивувала публіку дивною поведінкою під час виступу.

Також наш портал розповів про те, що внучка Софії Ротару розмістила в соцмережі чорно-біле фото.

Нагадуємо, що у мережі з'явилося фото молодої Алли Пугачової і Філіпа Кіркорова з волохатими грудьми.