Співачка Даша Астаф'єва похвалилася шанувальникам ідеальними формами в леопардовому вбранні. Не секрет, що стилісти часто говорять про те, що цей анімалістичний принт потрібно носити з акуратністю, зірка ризикнула і не прогадала.

Артистка розмістила кадри, зроблені на тлі яскравого тропічного пейзажу, і пояснила, хто надихнув її на фотосесію.

"Лайфхак, як виглядати не зухвало в леопадре! У всьому винен фотограф Саша, якому тринадцять років, і зграя пенсіонерів, які радили як краще встати😂 🤭» - з іронією написала Даша Астаф'єва в підписі до кадрів.

У коментарях в публікації шанувальники відзначили, що Даша Астаф'єва буде виглядати спокусливо і зухвало, навіть якщо одягне скафандр:

Крім того, деякі інтернет-користувачі зізналися, що хотіли б бачити її в ролі наступної героїні в шоу "Холостячка":

До слова, до того, як представити на всеобщее огляд ці фото, Даша Астаф'єва розповіла про те, що найбільше дратує її на відпочинку. Йдеться про надокучливих питаннях, які вона отримує, як тільки відправляється у відпустку.

"Найнеприємніше, що можна запитати у людини, яка на відпочинку - "коли ти повертаєшся". Якби був етикет цього заходу, я б усіма руками і ногами голосувала, позначити цей пункт жирним шрифтом!"- обурено заявила вокалістка.

Раніше "Hyser" писав про те, що Тіна Кароль змінилася до невпізнання і здивувала шанувальників дивним обличчям.

Також наш портал розповів про те, що екс-дружина Потапа підкорила соцмережі ефектним образом і ідеальними формами.

Нагадуємо, що дочка Олі Полякової похвалилася фігурою в соковитому вбранні.