Ніхто не стане заперечувати, що з появою Instagram, для Селфі практично всі дівчата, щоб виглядати привабливіше і сексуальніше, кокетливо складали губки качечкою. Як реакцію на подібні фото Дівчата з дакфейсом очікували підвищення уваги від представників протилежної статі до своєї персони. Схоже, Тіна Кароль теж готова до нових відносин, судячи з одного зі знімків.

Так, українська співачка Тіна Кароль має величезну армію шанувальників, які буквально крок за кроком спостерігають за життям своєї улюблениці. І правда, численні фан-сторінки в Instagram публікують величезну кількість фотографій і відео за участю своєї улюбленої зірки Тіни Кароль.

У перші хвилини Нового року Тіна Кароль виклала дуже кумедне фото, склавши губки "качечкою". До речі, в її виконанні це виглядало абсолютно органічно і анітрохи не зіпсувало співачку.

ДО РЕЧІ, фанати відомої співачки Тіни Кароль неодноразово підозрювали її в збільшенні губ і грудей. Ось тільки в одному з інтерв'ю, Тіна розвіяла чутки і заявила: "маємо те, що маємо. Слава Богу, природа нагородила. Мені не треба звертатися ні до кого!".

Відзначимо, що новорічну ніч відома українська виконавиця Тіна Кароль зустріла разом з сином у Києві на вечірці в п'ятизірковому готелі Fairmont Grand Hotel. 13-річний Веніамін прилетів до мами в Україну на зимові канікули з Великобританії.

Так, на знімку, який потрапив в мережу з вечірки, Веніамін позує в смокінгу з метеликом, а Кароль для новорічної ночі 2022 вибрала вечірню сукню чорного кольору, яке ефектно підкреслило її стрункий стан. Ось тільки вся увага публіки була прикута до надглибокого декольте, ледь оголював бюст. Свій святковий образ Тіна Кароль завершила туфлями-човниками в тон і дорогоцінними сережками з камінням.

Раніше Hyser писав про те, що Тіна Кароль віддалася "диванним" утіхам з незнайомцем.

Також Hyser повідомляв, що Тіна Кароль показала екстремальну пластику.

Нагадаємо, що Тіна Кароль похвалилася "соковитими місцями".