Пару Мурата Налчаджіоглу і Ані Лорак свого часу всі вважали ідеальною, поки в їх тихому сімейному житті не було місця зрад. Ось тільки чоловік з гарячим характером не зміг змиритися з щільним гастрольним графіком співачки і став гуляти на стороні. Зараз у кожного з них своє особисте життя.

Так, всі знають, що після розлучення Мурат Налчаджіоглу недовго був холостим, адже нещодавно він зробив пропозицію своїй новій пасії, дівчині на ім'я Лілія. При цьому фанати Ані Лорак впевнені, що саме через Лілію Зоряна сім'я розпалася і тому досить часто на адресу дівчини "летять" негативні коментарі.

Зараз стало відомо, що колишній чоловік Ані Лорак, турецький бізнесмен Мурат Налчаджіоглу почав рік з канікул. Так, разом зі своєю 25-річною обраницею Лілією він відправився в Занзібар, звідки похвалився своєю пишногрудою нареченою.

На знімках, які Мурат опублікував у своєму Instagram-профілі, вони з Лілією зображені на пляжі. Дівчина одягнена в обтягуючу сукню з вирізами.

Звичайно ж на сторінці Лілії красивих фото з відпочинку виявилося значно більше.

Відзначимо, що в коментарях підписники називають колишнього чоловіка Ані Лорак альфонсом, а його обраницю – красунею. Дійсно, багато хто продовжує порівнювати Лілію зі співачкою Ані Лорак, на що Мурат написав, що має намір блокувати озлоблених фанатів Ані Лорак, якщо вони і далі будуть обговорювати його розлучення.

"Давайте перестанемо коментувати чуже життя. Це мій особистий аккаунт і життя, давайте поважати всіх людей, про яких ви говорите", – написав Мурат.

Екс-чоловік зірки таким чином відреагував на постійні закиди з боку шанувальників Лорак і порівняння з нею його дівчини.

Відзначимо, що про те, що Лілія стане законною дружиною бізнесмена, стало відомо порівняно недавно. Дівчина сама опублікувала кадр, на якому тримає руку обранця, а на безіменному пальці у неї красується Обручка з діамантом.

Раніше "Hyser" писав про те, що Тіна Кароль зворушила шанувальників словами про чоловіка в свій день народження.

Також наш портал розповів про те, що Христина Асмус поділилася з фанатами новинами про неприємну подію у ванній.

Нагадуємо, що Світлана Лобода захопила публіку ідеальною фігурою на пляжі в прозорому вбранні.