Однак розлучення зовсім не зіпсував дружні взаємини між колишнім подружжям. Адже крім загального бізнесу, у них є і син, а також Потап виховував доньку Ірини Горової від першого шлюбу.

Серед шанувальників Олексія Потапенка є такі, які не дуже сильно люблять Настю Каменських, вважаючи, що саме вона зруйнувала попередній шлюб музиканта. У той же час вони звеличують Ірину Горову, вважаючи, що вона була кращою партією для музиканта. Так чи інакше, але всі в цьому трикутнику щасливі, і продовжують працювати разом, і навіть дружити.

У Горової є своя фанбаза, представники якої дуже часто вихваляють свою улюбленицю, роблять компліменти. На одному з новорічних знімків продюсера, який вона опублікувала на своїй сторінці в мережі Instagram, Ірина Горова приміряла шикарне чорне плаття в підлогу з високим розрізом, від чого фанати просто вибухнули неймовірною кількістю компліментів.

Шанувальники також відзначили неймовірно затишний інтер'єр будинку знаменитості, підкреслив вишуканий смак його господині.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що співак Олексій Завгородній показав у своєму мікроблозі дівчину, що вкрала його серце після розлучення з дружиною.

Нагадуємо, що дочка Олі Полякової затьмарила матір на офіційному заході.

Також портал Hyser інформував, що Леся Нікітюк оригінальним способом вигуляла свого Рафіка.