Шанувальники групи "Время и Стекло" були позбавлені дару мови після оголошення про розпад колективу в 2020 році. Було складно прийняти і усвідомити неминучість розставання з улюбленими виконавцями, і повірити в те, що окремо Надя Дорофєєва і Олексій Завгородній зможуть створити і підтримувати цікаві проекти.

Але з цим ще погано-бідно. А ось інформація про те, що Завгородній слідом за цим, в 2021 році, вирішив розлучитися з дружиною і зовсім засмутила фанатів. Адже як так? Така чудова пара, які до останнього приховували сімейні проблеми і раптово вирішили припинити свої стосунки.

І зараз, через час після оформлення необхідних документів, інформації про нову жінку в особистому житті улюбленого артиста не надходило. Хоча фанати впевнені, що не може такий чарівний і талановитий музичний виконавець бути самотній.

Коли існував гурт "Время и Стекло" серед шанувальників існувала думка, що Завгородній може бути таємно закоханий в Дорофєєву. Але насправді, нічого крім теплої дружби, а дружили музиканти, до слова, сім'ями, між ними і не було.

Але остання публікація Олексія Завгороднього в Instagram- stories знову наштовхнула фанатів на думку про таємну закоханість в Дорофєєву. Насправді, це виглядає дивно - Позитиву поставили запитання, чи він закоханий, на що співак просто скинув фото Кендалл Дженнер – сестри Кім Кардашьян. До слова, дуже часто Дорофєєву і Кендалл порівнюють між собою, мовляв дуже схожі.

Хоча і у колишньої дружини Анни Андрійчук є схожість з Кендалл Дженнер. Очевидно, це просто той типаж жінок, від яких співак в захваті.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що дочка Олі Полякової показала дорослі фото з червоної доріжки.

Нагадуємо, що Леся Нікітюк повернулася до рідного Хмельницького.

Також портал Hyser інформував, що Олена Кравець сильно помолодшала.