Популярна актриса і зірка "Кварталу 95" і "Жіночого кварталу" Олена Кравець опублікувала в своєму Instagram опитувальник, в якому всі бажаючі задавали їй питання.

На питання, як їй вдається залишатися такою молодою і виглядати красиво, Олена зізналася, що досить багато приділяє часу догляду за тілом та обличчя.

Олена Кравець, instagram.com/lennykravets

Зірка також ходить на масаж і відвідує остеопата. В її розкладі присутній пілатес.

"Я ходжу на масажі і всілякі остеопатичні естетичні процедури, — вони стосуються обличчя і тіла. Я займаюся пілатесом. Хотілося б регулярніше і тренеру, і мені, але поки, як виходить. У мене такий пілатес, на тренажерах, з повним включенням. Такий, серйозний взагалі спорт", - поділилася Кравець.

Олена Кравець, instagram.com/lennykravets

Що стосується "уколів краси", то Олена зізнається, що не робить їх і поки не планує вдаватися до ін'єкцій. Вона робить все, що під силу в домашніх умовах, піклуючись про те, що виглядати красиво, свіжо і привабливо.

Хоча не всі шанувальники Кравець вважають, що вона виглядає молодо. Багато радять зірці знову відпустити волосся, адже її стрижка, з якою Олена ходить досить тривалий час, її старить.

Однак незважаючи на все це, зірка "Кварталу" щаслива, що на її голові волосся менше і вона з радістю відправляється кожен раз в перукарню, щоб оновити свій "короткий боб з довгим чубчиком".

Раніше Hyser писав про те, що Кравець з" кварталу "зробила тату на "ніжному" місці.

Також Hyser повідомляв, що Монро публічно поставила Каменських на місце.

Нагадаємо, що Олена Кравець розповіла про проблеми у шлюбі.