Відома українська актриса і телеведуча Ольга Сумська поділилася у своєму Instagram знімком з ще однією зіркою української естради - співачкою Тіною Кароль.

Артистка розповіла, що їхня зустріч відбулася на зйомках. Сумська захопилася впевненістю і шармом Кароль, а також привітала її з Днем Народження.

"Зустріла нещодавно Тіну на зйомках...Скільки шарму і впевненості в собі!Вітаю з днем народження, сильна і талановита @tina_karol !Будь щаслива! ❤ ️ ", - написала вона спільним знімком.

На Ользі був надітий піджак стриманого лілового кольору, а Тіна вибрала відвертий корсет, що складається ліфа з чорними стразами і напівпрозорої сітки чорного кольору. Доповнила аксесуар співачка чорним піджаком.

Однак не всі шанувальники оцінили лук Кароль і запитали, чому вона "така гола"?

"Тіночка, перегнула палицю з одягу", " Олю, шо це за подруга у вас така гола?", "ВИБАЧТЕ, АЛЕ ЩО ЗА МАНЕРА ХОДИТИ В НІЧНІЙ СОРОЧЦІ НА ЛЮДЯХ?..", "Та ні, Оленька, їй до Вас дуже далеко", " їй до Вас як до зірок.... Ви неперевершені!!!! Національна гордість України!!!", - пишуть фоловери.

Нагадаємой, що 25 січня Тіна Кароль відсвяткувала свій 37-й день народження. Вона опублікувала зворушливий пост, в якому зізналася, що не відзначала своє свято з 25 років - будучи в цьому віці вона почала боротися із захворюванням чоловіка Євгена Огіра. У чоловіка був рак шлунка і його не стало в 2013 році.

Раніше Hyser писав про зірках, які чудово виглядають без макіяжу.

Також Hyser повідомляв, що Настя Каменських показала стрункі ніжки.

Нагадаємо, що Ольга Сумська похвалилася фігуркою в міні-сукні.