Популярна українська співачка Надя Дорофєєва днями показала своїм шанувальникам нове татуювання над коліном з внутрішньої частини ноги.

Співачка опублікувала у своєму Instagram знімки, на яких продемонструвала нову "прикрасу" у всій красі.

Цього разу вона вирішила оприлюднити ще кілька гарячих фотографій, демонструючи вже інші тату. Ще в 2019 року вона представила громадськості симетричні татуювання - у верхній частині лівого стегна у Дорофєєвої написано bad ("погана"), на правому стегні симетрично — good ("хороша").

По всій видимості, зірка таким чином натякнула, що людина не може бути поганою або хорошою і в ній завжди ховається суперечлива натура.

На нових знімках зірка позує в мереживних напівпрозорих трусиках білого кольору, білосніжному атласному топі і кофті, яку підняла над пупком. На наступному фото Дорофєєва вже кружляє в танці і весь час не дивиться в кадр, зібравши волосся в недбалий пучок.

"І ніхто не винен, що втрачали ми контроль
Все одно, що кажуть raznotsvetnaya…
Продовжиш?", - написала вона під знімками, запропонувавши своїм фоловерам продовжити фразу.

Як відомо, Надя Дорофєєва є особистістю творчою, тому практично все її тіло прикрашають різні малюнки. Так, на шиї у зірки набито слово "harmony" ("гармонія"). Ззаду на лівому плечі, знизу вгору, у Наді рядок з однойменної пісні Beatles: all you need is love ("Все, що вам потрібно — любов") в стилі letter. На тильній стороні кисті-нераспустившийся бутон троянди, ближче до зап'ястя — цифра 7. На мізинці-маленьке чорне сердечко, на вказівному пальці — знову стрілочка. На внутрішній стороні зап'ястя-слоган relax ("розслабся").

На зап'ясті правої руки з внутрішньої сторони "take it easy", з зовнішньої сторони гілочка. В області талії - досить велика і помітна темна блискавка в стилі мінімалізм.

Раніше Hyser писав про те, що Надя Дорофєєва в ангельському костюмі показала, що у неї під сукню.

Також Hyser повідомляв, що опухла Надя Дорофєєва показала, чим харчується о другій годині ночі.

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва показала, що таке "кекс".