Відомий російський артист естради, пародист, гуморист, шоумен, стендап-комік, актор і телеведучий Максим Галкін вийшов на зв'язок до своїх підписників після декількох днів відсутності.

За час, поки гумориста не було в Мережі, його фанати вже встигли скучити і почали задавати йому питання в директ, куди ж він пропав разом зі своїм зоряним сімейством.

Галкін не став мовчати і записав відеозвернення до всіх своїх шанувальників, на якому розповів, що у них все нормально, вони з Аллою Борисівною вдома, діти ходять в школу, а показувати погоду за вікном він не став, адже всі і так бачать, що там відбувається.

"Дорогі мої підписники ви питаєте куди я подівся, в дірект мені пишете я тут, все нормально, сидимо вдома з Аллою. Відпочиваємо, діти зараз в школі. Вчора були зйомки, ось! А так, ми вдома. Ось! Вдома, вдома", - розповідає Максим, демонструючи прозору полицю, на якій він сидить біля віконця.

Гуморист уточнив, що з дружиною вони нікуди не вибралися, тому проводять своє дозвілля в сімейному гніздечку і домашній затишній обстановці.

"Ну за вікном ось так! Просто всі мої колеги виставляють відпочинок якісь, пляжі, океани... Якось ми нікуди не вибралися-ми тут. А че вам показувати? Те, що за вікном ви і так бачите. Ну пишіть в коментарях че вам показувати.

До речі скоро я в Воронежі з концертом! Приходьте! 30 січня у Воронежі", - сказав Галкін, запрошуючи всіх бажаючих побачити його в живу.

"У тебе там казково, Мальдівам це і не снилося ))) 😍😊✌️", - написав під його постом відомий дизайнер і друг сім'ї Ігор Гуляєв.

"Максим, я тебе обожнюю! Ти такий природний, нічого з себе не гнеш... як всякі суперзірки", " спасибі Максим за Доброго ранку і відверту розповідь! Любимо Вас і Аллу Борисівну, здоров'я Вам і щастя дорогі!", "Як сидите з дружиною вдома, то і показувати, будь ласка🙏, це ж ні з якими моодними фотокартками з Мальдів якраз і не зрівняється🥺❤", " Максим, так приємно дивитися на Ваше з Аллою спілкування з дітьми 😍❤️🙌", - пишуть фоловери.

Раніше Hyser писав про те, що Галкін показав, як підросла його з Пугачовою дочка.

Також Hyser повідомляв, що Алла Пугачова показала фото з перекошеною лівою частиною обличчя.

Нагадаємо, що у мережі з'явилося фото молодої Пугачової і Кіркорова з волохатими грудьми.