Відома українська телеведуча, актриса, громадський діяч і мама двох дітей Маша Єфросиніна несподівано для своїх шанувальників роздяглася перед об'єктивом камери.

Вона знялася в нижній білизні, захопивши своїх фоловерів прекрасною фігурою, пише "РБК-Україна". В інтерв'ю для YouTube-каналу Fedoriv Vlog вона розповіла, що спонукало її на такий крок і як змінилося її життя після цього.

Марія розповідає, що пропозицію про зйомку ще зробили ще до пандемії. Однак вона відразу ж відмовилася тому, що для себе вона залишалася ще тією товстою дівчинкою, якою була раніше. Телеведуча заявила, що для неї було складно це зробити психологічно.

"Мені здавалося, що треба бути в ідеальній формі. У мене були і залишаються великі питання до свого тіла. Я не кокетую ", - розповіла вона про свої сумніви.

Однак почався карантин досить сильно вплинув на її життя і саме в цей непростий для Маші період почалися зміни.

Вона розповідає, що є людиною дуже творчою, чутливою і вразливою до змін, тому в той період часу у неї склалося враження "тотальної кінцівки всього". Коли потрібно було сидіти вдома вдруге, Марія подумала, що її зараз "розірве".

Тоді вона почала заїдати стрес і багато їсти. Але пізніше злякалася і у неї "активувався юнацький страх зайвої ваги". Марія стала підключати спорт і багато спілкуватися в соціальних мережах, зізнаючись, що всередині неї ховається все та ж товста дівчинка.

"І я відчула, що я не одна така. Так довго це приховувала і камуфлювала. І якось, стоячи біля дзеркала, я зрозуміла, що я собі подобаюся", - розповіла про особистісні внутрішні трансформації ведуча.

Однак пізніше тривожність відступила і Єфросиніна перестала думати, як сподобатися аудиторії і ось тоді і відбулася зміна в її свідомості - Маша відчула себе щасливою і привабливою - вона прийняла себе і полюбила. Після вона дала згоду на зйомки в нижній білизні, проте від цієї думки до настання самого моменту зйомок пройшло досить чимало часу.

"Ще півроку переговорів було. Після першого дня зйомок у мене защемило практично всі хребці в хребті. Я злягла. Мені привезли всіх рукатих лікарів цього міста, мене абияк обкололи, збудували. Моє тіло відмовлялося розслабитися. І я зрозуміла, що тим більше все правильно роблю", - розповіла про те, як пересилювала себе Маша.

Зйомка в білизні стала для ведучоої психотерапевтичної.

Раніше Hyser писав про те, що Єфросиніна розповіла про НП з чоловіком на Новий Рік.

Також Hyser повідомляв, що Маша Єфросиніна у всій красі показала дорослу дочку.

Нагадаємо, що Єфросиніна блиснула панчохами в сітку, показавши, що під сукнею.