Відомий український телеведучий, продюсер, шоумен Ігор Кондратюк назвав представників українського шоу-бізнесу, які, як він вважає, змінили інтересам своєї країни.

У список потрапили ті артисти, які співпрацювали з країною-агресором, пише "Обозреватель". На думку Кондратюка, це Наталія Могилевська, Ані Лорак, Дан Балан і Андрій Данилко.

В інтерв'ю ISLND TV на каналі YouTube він розповів, як сам особисто співпрацював з кожним з них.

Ексведучий "Караоке на Майдані" каже, що в 2004 році телеканал "Інтер", який транслював його талант-шоу "Шанс", співпрацював з "Партією регіонів" і підтримував її.

Так, Могилевська на телеканалі "5 канал" заявила, що вся знімальна команда "Шансу" поділяє політичні погляди Януковича, проте Кондратюк запевняє, що це не так. Після цього на знімальному майданчику виникли внутрішні скандали.

Крім того, Кондратюк згадав випадок, коли Андрій Данилко похвалив російського президента Володимира Путіна. Тоді артист сказав, що йому подобається молодий Путін, що дуже "різануло" телеведучого.

Також він заявив, що не розуміє тих артистів, які ставлять лояльність російського слухача вище політичних поглядів. У приклад він навів Івана Дорна, який планував відправитися в один з клубом Санкт-Петербурга на презентацію.

"Я називаю це вівцями, яким все одно, що відбувається знизу", – підкреслив Кондратюк.

Згадав він і українську співачку Ані Лорак, яка живе і працює в Росії. При цьому вона ще анонсує тур по Україні.

Раніше Hyser писав про те, що постаріла Ані Лорак стала копією Мадонни.

Також Hyser повідомляв, що Ігор Кондратюк зірвався на Ані Лорак через її повернення в Україну.

Нагадаємо, що Кондратюк зізнався у регулярних поїздках до Росії.