Відома російська співачка Віра Брежнєва знову поділилася зі своїми шанувальниками яскравими знімками в купальнику з сонячних Мальдів.

У скарбничку своїх спогадів зірка додала ще чотири знімки, на яких позує в шикарному купальнику чорного кольору з однією бретелькою і вирізом на животі. Співачка написала під фото, що тиждень відпочинку пролетіла і це був ідеальний тиждень, який дозволив їй насолодитися прекрасними навколо.

Навіть незважаючи на короткочасну хворобу, Віра не засмутилася, а наповнилася.

На нових фото вона позувала на лежанках, а потім показала крупним планом свої вигини.

"Пролетів тиждень моєї чарівної відпустки.. і крім спокою, краси навколо, мене так само наповнювало це всередині.. місце, люди, події, їжа. Все було ідеально. Навіть те, що я трохи прихворіла на пару днів, не завадило мені насолодитися тим, що відбувається..
Нехай весь рік буде таким же розкішним, як ця відпустка 🤍

Сьогодні ще трохи сторіс))
Залишаю свої #rcmemories в highlights", - написала вона.

За всю відпустку артистки в кадрах так і не з'явився її чоловік Костянтин Меладзе. По всій видимості, цю відпустку Віра проводить без нього.

Фолловери отримали естетичну насолоду, переглядаючи фото співачки і написали їй найпрекрасніші слова захоплень в коментарях: "Віра одна з найчарівніших співачок на нашій естраді👏🔥🔥❤️", "Ідеальна фігура і ідеальна Віра😍❤️😍", "Красуня 🔥🔥🔥🔥", "Супер Віра , твоє тіло так народжена від бога❤️❤️❤️", "Просто класна фігурка !)) Кайфовая така ! Супер🌟 🔥 💃 👑 💓 💯".

Раніше Hyser писав про те, що Віра Брежнєва показала романтику з Меладзе.

Також Hyser повідомляв, що Віра Брежнєва показала свою "кобру".

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва приспустила штани перед дзеркалом.