Мало хто знає, але справжня ялинка в будинку не менш пожежонебезпечна річ, ніж штучна. Вся справа в тому, що потрапляючи з холоду в тепло, вона починає виділяти смолу, а це дуже горюча речовина. Не дивно, що під час новорічних свят через це багато пожеж і ось стало відомо про чергове.

Так, в ніч на 19 січня заслужену артистку Російської Федерації актрису віру Воронкову госпіталізували в реанімацію після пожежі в її московській квартирі. Відомо, що з вогню актриса і ще один потерпілий вибралися самостійно до прибуття пожежників.

"Швидку" та пожежників о 0:20 викликали сусіди знаменитості. Вони ж надали їй першу допомогу.

Попередньо встановлено, що в квартирі віри Воронкової на проспекті Миру загорілася новорічна ялинка через замикання проводки. У цей момент в приміщенні знаходилися сама 56-річна актриса і її 14-річна дочка.

Як повідомили медики лікарні ім. Іноземцева, у Воронкової важкий опік верхніх дихальних шляхів, а також термоінгаляціонное ураження дихальної системи, а у дівчинки - отруєння чадним газом.

Зараз російська артистка і її дочка знаходяться в медустанові - Воронкова у важкому стані, так як у неї уражено вогнем більше 30% тіла.

Відзначимо, що доля Воронкової не була легкою з самого народження. Так, майбутня актриса театру і кіно народилася в неповній родині і виросла без батька. Правда, мати оточила єдину дитину настільки безмежною любов'ю і турботою, що дівчинка не відчувала себе обділеною.

До моменту закінчення школи Віра Воронкова твердо вирішила вступати до театрального вузу, проте вступні іспити вона провалила, так що довелося якийсь час працювати в Театрі імені Моссовета прибиральницею, а пізніше помічником адміністратора.

Випускницею Школи-студії МХАТ актриса Віра Воронкова стала в 1990 році. "Найголовніше", "Урок чоловікам", "Гроза", "Остання ніч Отто Вейнінгера" - ось самі гучні постановки з її участю.

Дуже вдалим для актриси виявився 2002 рік, який став початком зльоту. "Щоденник вбивці", "Кодекс честі", "Право на захист" - у всіх цих телепроектах зіграла ключові ролі Віра Воронкова.

А ось справжню популярність і любов глядачів вірі Олександрівні принесла роль в серіалі "Каменська".

Раніше "Hyser" писав про те, що Світлана Лобода зворушила шанувальників милим сімейним фото.

Також наш портал розповів про те, що співачка Валерія виставила напоказ в'ялі форми і нарвалася на критику хейтерів.

Нагадуємо, що Анна Седокова похвалилася провокаційним фото в купальнику.