Коли в мікроблозі співачки Алли Пугачової з'являються нові фото, шанувальники активно починають обговорювати її зовнішність.

Не секрет, що знаменитість неодноразово робила пластичні операції, але, по суті, без них виглядати відносно привабливо на восьмому десятку років – неможливо. Так, на сторінці Примадонни в соціальній мережі Instagram з'явилося фото, на якому вона позувала з досить яскравим макіяжем на обличчі. Для максимальної ефектності картинки співачка розпустила волосся, зробивши об'ємну зачіску.

Втім, і до цього дружина Максима Галкіна часто ділилася з фанатами оригінальними Селфі і навіть показувала себе без краплі макіяжу на обличчі. Наприклад, не так давно вона розмістила фото з підписом про зморшки і на нарвалася на хейт. "Ось і зморшки вже під очима.Чи не посміхатися чи що зовсім? Как? Якщо радістю сповнений наш Замок. Нехай появляются.NO PROBLEM!!!😀🤣😜" - написала вона.

Злостивці тоді не вибирали виразів і були різкими у висловлюваннях:

Одного разу під час бесіди з актором Олегом Меньшиковим Алла Борисівна зізналася, що не розуміє, чому її критикують за вік. Тоді вона сказала: "Так, я стара. Стара. І нічого вдіяти з цим не можу..."» Зірка зазначила, що всі люди з роками не молодіють, але завищені вимоги чомусь пред'являють саме до неї...

Раніше "Hyser" писав про те, що серйозна хвороба змінила Ігоря Крутого до невпізнання.

Також наш портал розповів про те, що дочка Анастасії Заворотнюк поділилася новинами про стан здоров'я її матері.

Нагадуємо, що Анна Семенович в розкішному купальнику викликала захват публіки.