Зірка російського кінематографа Сергій Безруков похвалився шанувальникам розкішним подарунком. Артисту презентували іменний ніж і він, не приховуючи захоплення, показав його на камеру.

При цьому в коментарях до публікації почалися словесні баталії на тему того, чи можна дарувати ножі і чим це загрожує для нового власника. Справа в тому, що існує марновірство, згідно з яким, подарований ніж «розрізає» всі зв'язки між дарувальником і обдаровуваним.

Як з'ясувалося, Сергій Безруков в подібні прикмети не вірить і навіть особисто відповів тим гостям сторінки, які намагалися переконати його в небезпеці колючо-ріжучого подарунка.

Більш того, деяких фоловерів збентежила зовнішність Сергія Безрукова, який здався їм неприродно молодим і свіжим. Були навіть озвучені припущення про те, що зірка кіно звернувся за допомогою в боротьбі з віковими змінами обличчя до пластичних хірургів.

Але офіційного підтвердження цієї інформації-немає. А віддані шанувальники таланту артиста переконані, що він виглядає чудово виключно тому, що щасливий в особистому житті і займається улюбленою справою. Як відомо, нещодавно він став батьком вп'яте: у актора троє дітей від режисера Анни Матісон, і є ще двоє позашлюбних дітей.

Раніше "Hyser" писав про те, що відомий актор виступив за дострокове звільнення Михайла Єфремова.

Також наш портал розповів про те, що Анастасія Волочкова опублікувала кадри, на яких позувала з новим бойфрендом і нарвалася на критику хейтерів.

Нагадуємо, що Ніна Матвієнко розповіла про розлучення з чоловіком, після 50 років шлюбу.