Популярна співачка Настя Каменських продовжує підкорювати соцмережі ефектними кадрами. Зірка позує у відвертих купальниках і виставляє напоказ «принади» своєї апетитної фігури.

Подібні фотоексперименти викликають у публіки змішані почуття: одні – захоплюються, інші – критикують. Втім, знаменитість на колючі зауваження на свою адресу не реагує і продовжує незворушно постити яскраві кадри з відпочинку.

Так, зірка виконала кілька запальних танців на пляжі і одягла для хореографічної імпровізації купальні наряди, що акцентують її увагу на її округлостях. При цьому Насті Каменських часто прилітає за те, що вона вибирає купальники, нижня частина яких має «високу» посадку.

До слова, подібні образи в мікроблозі Насті Каменських з'являються дуже часто. Наприклад, нещодавно вона опублікувала пост, в якому позувала в костюмі анімалістичного забарвлення, який доповнила капелюхом і сонцезахисними окулярами:

Тоді її look спровокував бурхливу реакцію у противників подібних пікантних фотосетів:

Раніше "Hyser" писав про те, що Анна Семенович показала, з ким прокидається вранці і викликала обурення хейтерів.

Також наш портал розповів про те, що Анастасія Волочкова похвалилася міні-купальником і показала, як змінилася поруч з новим бойфрендом.

Нагадуємо, що Надя Дорофєєва засвітила пікантне фото Дантеса з відпочинку в Мексиці.