Ще одна прихильниця фотосесій популярна українська співачка, продюсер і дизайнер Надія Мейхер опублікувала у своєму профілі нові знімки.

Колишня учасниця "ВІА Гри" володіє досить яскравою зовнішністю і різні образи тільки підкреслюють її грацію. Цього разу Мейхер вирішила приміряти оленячі роги. Однак не всі підписники співачки вважають цей атрибут до місця - деякі відзначили, що вони тільки псують образ.

Але так чи інакше це була задумка стиліста і на знімках Мейхер постала в сукні з відкритою зоною декольте, рогами. Вона сидить на стільці, на якому зав'язані мотузки.

"У творчих процесах немає меж...)) ", - написала співачка англійською мовою.

"Навіщо Вам ці ріжки?) Гарний образ, але ці роги мені здається не в тему", "ви як Меліфесента. Дуже круті фотографії у вас вийшли. Красива, принадна і дуже сексуальна", " тільки надія може так: одночасно і вогненно сексуально і ніжно трепетно♪!", "Дуже красиві фотографії. Ви Така ефектна. А погляд який сексуальний. Шикарна❤️", " Супер сексі❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "які оригінальні фотографії! Надія неймовірна жінка, приголомшлива співачка!🔥 ", - пишуть фоловери.

Раніше Hyser писав про те, що Надя Мейхер без ліфа показала себе в нашийнику.

Також Hyser повідомляв, що Надія Мейхер ледь не зробила фатальний стрибок.

Нагадаємо, що Надя Мейхер в обтягуючому бюстьє показала видають форми.