У грудні 2021 року шоу-бізнесове співтовариство сколихнула новина про те, що російський шансоньє Григорій Лепс розлучився з дружиною після 20 років шлюбу. Що послужило причиною краху його сімейної ідилії з танцівницею Ганною Шапликовою-невідомо.

Але з чуток, активно циркулює в мережі, дружина артиста подала на розлучення, коли дізналася про його походи «наліво» і, в тому числі, в компанії російської телеведучої Юлії Барановської. За інформацією інсайдерів, екс-дружина футболіста Аршавіна "розважалася" з Григорієм Лепсом. Хоча сама вона спростовує цю інформацію і на питання журналістів росссмі відповідає дуже роздратовано. А ось виконавиця Мілена Дейнега відкрито говорить про те, що саме інтрижка з Барановської поставила крапку у відносинах Григорія Лепса з дружиною.

Наприклад, коли представники одного з російських видань подзвонили їй з приводу коментаря, телеведуча заявила: "ну, нехай, телефонуйте співачці цієї, ще комусь дзвоніть, мені-то що дзвоніть?».

До слова, відразу після розлучення Виконавець на деякий час пропав з поля зору публіки і фанати були стурбовані тим, що у нього почалися серйозні проблеми зі здоров'ям на тлі особистих переживань. Як з'ясувалося, у нього стався гіпертонічний криз, але завдяки своєчасному зверненню за медичною допомогою, негативних наслідків вдалося уникнути.

Потім Григорій Лепс полетів до Італії, де провів час в компанії Дочки і друзів. Зараз мікроблог артиста рясніє яскравими фото, на яких він виглядає досить свіжо і життєрадісно:

Раніше "Hyser" писав про те, що Анна Семенович поділилася ефектним пляжним фото і розповіла про напружений робочий графік.

Також наш портал розповів про те, що у мережі показали, як виглядає новий коханий Анастасії Волочкової.

Нагадуємо, що улюбленця Миколи Баскова і Філіпа Кіркорова не пустили в Україну.