Представник шоу-бізнесу часто експериментують над собою, щоб завойовувати увагу шанувальників і залучати аудиторію.

Наприклад, популярна співаюча телеведуча Регіна Тодоренко здивувала фанатів зовнішнім перетворенням і постала в кадрі в стильному вбранні смарагдового кольору. Але увагу фоловерів привернув не тільки look знаменитості, але і її зачіска. Найчастіше шоувумен з'являлася на публіці з прямим волоссям, а на цей раз позувала з розкішними кучериками.

У підписі до посту Регіна Тодоренко поділилася захопленими емоціями від одного з недавніх творчих досягнень. Дружина Влада Топалова взяла участь в озвучуванні мультфільму «Енканто», який був відзначений премією «Золотий Глобус».

"Я весь ранок стрибаю від щастя, тк мені шалено приємно бути частиною диснеївського музичного мультфільму" Ентканто "(де я озвучила головну героїню), який зовсім недавно отримав "Золотий глобус" як кращий анімаційний фільм 2022 " - написала вона в соцмережі.

Уважні шанувальники також розглянули на тілі артистки ознаки такого захворювання як вітіліго і Регіна Тодоренко підтвердила, що дійсно страждає від цієї недуги. У свою чергу, віддані фанати оцінили її відвертість і відсутність комплексів з цього приводу:

Раніше "Hyser" писав про те, що Настя Каменських влаштувала провокаційну пляжну фотосесію і викликала захват соцмереж.

Також наш портал розповів про те, що Анастасія Волочкова похваталася креативністю свого нового коханого.

Нагадуємо, що Анна Семенович у фіолетовому купальнику змусила серця чоловічої частини аудиторії битися частіше.