Ніхто не стане заперечувати, що незважаючи на те, що абсолютно всі знають, що буде в кінці легендарного фільму-катастрофи "Титанік", ось уже 24 роки цей шедевр Всі дивляться затамувавши подих. При цьому для акторів, які зіграли в ньому, ця робота також стала знаковою.

Легендарний фільм Джеймса Кемерона" Титанік " вийшов на екрани в 1997 році. Це історія про морську катастрофу 1912 року і про романтичну історію кохання двох людей, з яких вижити вдалося тільки дівчині. Кінострічка отримала 11 "Оскарів" і досі залишається однією з найпопулярніших.

Відомо, що майже протягом десяти років Джеймс Кемерон збирав матеріали, консультувався з фахівцями і розробляв нові прийоми зйомки, які відповідали масштабу і складності роботи. Сценарій картини був готовий до 1994 року, і в 1995 році робота закипіла.

Головні ролі у фільмі "Титанік" виконали Кейт Вінслет (Kate Winslet) і Леонардо ДіКапріо (Leonardo DiCaprio). Актори, ДО РЕЧІ, дали свою згоду на зйомки у фільмі ще до появи остаточного варіанту сценарію.

Цікаво, до речі, що зіграти Джека в "Титаніку" в парі з Кейт Вінслет повинен був американський актор, кінорежисер, сценарист і продюсер, володар премії «Оскар» Меттью Макконахі. І лише завдяки режисерові Джеймсу Кемерону глядачі всього світу отримали фільм в тому вигляді, в якому його знають і люблять, адже саме Кемерон, вважав Лео ідеальним Джеком і наполіг на його кандидатурі.

Ось такими юними і трепетними у фільмі були Леонардо Дікапріо і Кейт Вінслет.

А такими вони стали багато років по тому:

Раніше "Hyser" писав про те, що Оля Полякова зробила нове зізнання щодо домагання Меладзе.

Також наш портал повідомляв, що нове фото Анастасії Волочкової з молодою людиною викликало бурхливі суперечки в мережі.

Нагадуємо, що Настя Каменських показала весільний альбом і підготовку до весілля.