Відомий російський кіноактор, народний артист РРФСР Леонід Куравльов був екстрено госпіталізований в одну з московських клінік з діагнозом пневмонія.

Про це повідомив його син, пише "Сьогодні".

"Леонід В'ячеславович знаходиться в Комунарці. Лікарі його лікують від пневмонії. Тести на COVID негативні. Ми сподіваємося на його одужання, і для цього є підстави, за словами лікарів. Це вся інформація", - розповів він.

У самому ж лікарняному закладі розповіли, що зірка "Афоні" потрапив до них 5 січня. Він перебуває в реанімації з цього часу, а стан його здоров'я незмінно донині.

Спочатку російські ЗМІ повідомили, що у актора тест на коронавірус виявився позитивним, проте пізніше цю інформацію спростували. Його син розповів, що Леонід В'ячеславович двічі здавав тест на COVID-19, 6 і 9 січня і обидва рази він показував негативний результат.

Рішення про госпіталізацію Куравльова прийняли медики, які прибули на виклик до нього в один з московських пансіонатів для літніх людей 5 січня. При огляді вони діагностували у актора температуру близько 38 градусів за Цельсієм і знижену сатурацію на рівні 89%.

Як в Куравльов опинився в будинку престарілих не відомо, маючи власну квартиру в центрі Москви.

Леонід Куравльов народився 8 жовтня 1936 року в Москві. Він зіграв у 228 фільмах. У 1965 році йому присвоїли звання заслуженого артиста РРФСР. Серед найвідоміших фільмів в його фільмографії числяться- " Золоте теля "(грав Шуру Балаганова)," Іван Васильович змінює професію "(Жорж Милославський) і" Афоня " (виконав головну роль — Сантехніка Афанасія Борщова).

Раніше Hyser писав про те, що Сергій Жуков з "Руки вгору" запустив себе до невпізнання.

Також Hyser повідомляв, що Алла Пугачова проігнорувала День народження дочки Філіпа Кіркорова.

Нагадаємо, що Орбакайте вийшла в світ в досить пікантному вбранні.