Ласкаві лазурні хвилі, білий пісок і невимовна природна краса - природа цього архіпелагу здатна додати до будь-якої події атмосферу казки та дива. Не дивно, що Мальдіви вже довгий час вважаються раєм для закоханих, адже тут все дихає романтикою. Схоже, відчули це на собі і Євген Кошовий з дружиною.

Відомий український гуморист та актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий після насичених новорічних корпоративів влаштував для своєї сім’ї райську відпустку. Разом з коханою він відправився на Мальдіви, про що свідчать світлини зі сторінки в Instagram Ксенії Кошової.

Спочатку в акаунтах 38-річного Євгена та його 37-річної дружини все йшло за стандартним сценарієм: подружжя ділилося фотографіями казкових пейзажів, розповідало про своє дозвілля та показувало, яку шикарну фотосесію вони влаштували на березі океану.

А от 10 січня в Instagram Ксенії з'явилося незвичайне фото, на якому вона з ніжністю дивиться в очі Євгену. І все б нічого, але Євген та Ксенія були у білосніжному одязі ("шлюбному вбранні"), саме тому багато хто з українців запідозрив, що слідом за Олександром Реввою з дружиною Анжелікою та Ольгою Бузовою з Давидом Манукяном, і ця парочка вирішила освіжити свої почуття та провести церемонію одруження на Мальдівах.

"Я так хочу,чтобы эти моменты не заканчивались 🤩Да?" - підписала фото Ксенія.

Дружина гумориста опублікувала невелике відео того, як вона у білому одязі урочисто прямує берегом океану - очевидно, до шлюбного вівтаря.

Паралельно в обліковому записі студії "Квартал-95" також з'явилися ці ж знімки, які супроводжувала фраза: "Наші неймовірно красиві закохані Кошові😍😍😍".

Зазначимо, що вартість весілля на Мальдівах варіюється від $700 до $3600. Вона залежить від готелю і способу проведення весільної церемонії. Фото- і відеозйомка оплачуються окремо - така послуга коштує близько $100.

До речі, Євген і Ксенія, екс-танцівниця балету Олени Коляденко "Фрідом", разом уже майже 15 років. Офіційна реєстрація їх шлюбу відбулась 07.07.2007 року у Дарницькому РАЦСі. Весілля ж Кошові святкували за Києвом — на базі відпочинку свого друга Олександра Соколовського, засновника Українського тижня моди.

А ось на 10-ту річницю шлубу пара вирішила скріпити свій союз перед Богом. І зробили це Євгеній з Ксенією у маленькій церкві Святої трійці на березі Адріатичного моря церкві в Чорногорії.

Євген і Ксенія мають двох донечок - Варвару і Серафиму.

Раніше Hyser писав про те, що старша дочка Євгена Кошового увірвалася в український шоу-бізнес.

Також Hyser повідомляв, що Євген Кошовий з "кварталу" похвалився дуже інтимним татуюванням.

Нагадаємо, що "Квартал 95" показав Кошового зі справжнім волоссям.