Неймовірно спокуслива і чуттєва Даша Астаф'єва полетіла відпочивати в теплі краї і вже з закордонного курорту ділиться з фоловерами своїм настроєм і думками.

А подумати артистці на відпочинку є про що, адже її постійно дошкуляють питаннями про те, коли вона знову приступить до творчої роботи.

Даша Астаф'єва звернулася до аудиторії і розповіла про те, що немає нічого гіршого, ніж чути " коли ти повернешся?». "Якби був етикет цього заходу, я б усіма руками і ногами голосувала, позначити цей пункт жирним шрифтом!» - написала знаменитість на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

За словами артистки, у неї в кой-то столітті з'явилася можливість насолодитися спокоєм і почути свій внутрішній світ і вона категорично проти, щоб постороенние втручалися в її відпочинок. "Будь ласка. Не квапте чуже щастя ... адже, чекати іноді, важливіше, ніж дочекатися" - звернулася вона до всіх цікавих і небайдужих.

Своє послання до публіки Даша Астаф'єва ілюструвала ефектним фото, на якому постала в темно-зеленому купальнику. Свій пляжний look артистка доповнила оригінальними сонцезахисними окулярами.

Гості сторінки оцінили одкровення знаменитості компліментами і не упустили можливості обговорити її помітно постройневшую фігуру:

Раніше "Hyser" писав про те, що Анастасія Волочкова похвалилася новим бойфрендом, який, за чутками, родом з України.

Також наш портал розповів про те, що у мережі з'явилися кадри дивної поведінки Олі Бузової на публіці.

Нагадуємо, що Христина Асмус пожартувала на тему "сосиски" Гаріка Харламова і викликала бурхливу реакцію соцмереж.