Про те, що відпочинок позитивно впливає на настрій і стан людині відомо давно. А якщо ти артист, що живе в максимально завантаженому концертно-знімальному графіку-то і поготів.

Відпочити і "перезавантажитися" вирішила одна з найяскравіших представниць сучасної української естради Надя Дорофєєва. Так, разом з чоловіком Володимиром Дантесом вони вирушили в Мексику – неймовірно сонячну і колоритну країну.

З тих пір, в мікроблогах зоряної пари постійно з'являються нові пости, присвячені мексиканським канікулам. І всі публікації відрізняє одне-знаменитості знаходяться в повному захваті від вибору локації для релаксу.

Так, днями Надя Дорофєєва опублікувала атмосферне фото, на якому позувала в спокусливому зеленому купальнику. Фанати на знімку розглянули все: і глибокий філософський посил, і ідеальний прес артистки.

Однак деяких гостей сторінки збентежила худорба знаменитості і вони поспішили написати про це в коментарях:

Обговорили шанувальники і розмір ноги Наді Дорофєєвої:

До слова, в одній з попередніх публікацій Надя Дорофєєва зізналася, що в цій відпустці прокидається без будильника: "прокидаюся сама, зустрічаю світанок і медитую. Ще трохи і стану просвітленою 😂".

Раніше "Hyser" писав про те, що Настя Каменських захопила шанувальників апетитною фігурою в стильному вбранні.

Також наш портал розповів про те, що Анна Седокова похвалилася формами в спокусливому образі.

Нагадуємо, що Аліна Гросу з ляльковим обличчям зворушила фанатів милими фото з бойфрендом.